måndag, maj 31, 2010

Busy weekend

Puh, denna veckan är INTENSE. Inte många lediga minuter. Men attans vad roligt det har varit. Fredag var det poolparty hos Shawn vilket var riktigt kul, god mat, bad, bus, kareoke och basket. Träffade också nya spännande människor. Lördag, så knackade Tracy på dörren och vi gjorde oss iordning för Hannah´s poolparty. Hon hade en stor Slip&Slide (presenning man lägger på en backe med en massa vatten och såpa på) och vi hade ett superstort vattenkrig.
Mitt hår känns som papper efter allt klor, men det var det värt, haha. Efter det så hade vi en överraskningsfest att åka till. Nere vid en sjö som några i familjen äger var det ett 70-tal personer som grillade, badade etc. Riktigt mysigt. Kom hem runt midnatt.
Sen på söndagen så begav vi oss till St.Matthew´s mall för att låta mig säga hej då till det fina fina köpcentrumet, haha. Nä men vi hade alla lite saker vi behövde plocka upp.
Idag är det Memorial day, vilket betyder ingen skola, vilket betyder att vi åker till HOLIDAY WORLD. Yey! (Typ som Skara sommarland) .

Kram på er!

2 kommentarer:

mamma sa...

Så skönt att de sista dagarna inte bara blir transportsträcka! Jag fick brev från EF med dina flygtider, lagom med tid mellan varje, det var ju skönt!
Det stod att du skulle "reconfirm your flight" per telefon. Hoppas du vet vad de menar...
Puss! Nedräkningen har börjat!

Dento sa...

Härligt att det är fullt upp med roligheter.
Välkommen hem till kyla och drivis... Skojar bara, det har faktiskt varit riktigt härliga dagar. Hoppas bara det fortsätter tills Du kommer .....
Hälsa Madison och dom andra.
Sys på fredag!
Kram/Dan