torsdag, december 31, 2009

Goott...nytt år...

Det känns sorgligt. Sitta ensam hemma på nyårsafton.
Haha det låter ju deprimerat. Men dem andra kommer väl hem ikväll hoppas jag.
Hade bara önskat att det blev en heldag, saknar team.

2010 kommer bli grymt iallafall.

4 kommentarer:

mamma sa...

Saknar dig mitt lilla frö... Men så toppenroligt att du ringde vid vårt 12-slag!!! Hoppas vi hörs vid ert... Kram!!! Och du, ett underbart NYTT ÅR till dig. 2010 -det blir fint det!

Maaliin sa...

Saknar dig ! hade gärna spenderat en nyår med dig :).. Vi gjorde inte så mkt heller faktiskt!.. Men det var underbart att prata med dig igen :) <33

Litta sa...

Hej du goá!
Gott nytt år önskar vi dig, här från ladbacken. Har just njutit av dina underbara filmer, Emilie, du är helt otrolig, den ena tjejen var väldigt lik dig. GULLIG! KRAM på dig!

Emilie Pyrén sa...

Mamma: Saknar dig också mamma.. puh. Vi måste verkligen ha några kvalité-dagar sen när jag kommer hem. Bara du och jag. :)

Malin: Saknar dig med! Kan du inte åka med till team nästa år? Du och jag i musik-team?! Kanske skulle Pontus vilja åka med också?! Det var så härligt att prata med dig sötnos!! <3

Litta: Hej! Gott nytt år i efterskott!! Förlåt att jag inte ringde men hann bara med ett Sverige-samtal och sen behövde jag rusa iväg. Hoppas ni hade en fin nyårsafton. Saknar er alla, men det var härligt att få se er på julafton!
Haha och tack! Det var kul att göra dem även om jag alltid får för mig att göra sånt på kvällen, haha. Stor, stor kram till er på Ladbacken!