onsdag, februari 10, 2010

How are YOU doing?

Foto: Madison Matchmaker: Pajren

Madison vet att hon inte får låna min kamera utan att fråga först. Så hade jag varit uppe och lagat mat, och när kommer tillbaka för att lägga upp bilden på snögubben så ser jag att kameratjyven har varit framme. Och snacka om att lämna fingeravtryck efter sig, haha.
Jag brydde ju mig inte, men det hindrade mig inte från att retas lite med henne.

8 kommentarer:

Jonatan sa...

HAha :) Den var söt :):):):) Du är bäst!!!

mamma sa...

Instämmer! <3

Dento sa...

I´m doing fine, thank you!

Bäst Du håller koll på näsan då... nu vet Du hur det kan gå om den blir röd.

Morsning
Kram/Dan

Vaara sa...

"How are YOU doing?"
Som Joey i vänner?
Ha det bra :)

Emilie Pyrén sa...

Tantan: Du är söt!

Mamma: Till vad?

Dan: Haha! Kul att du svarade på det och skönt att du mår bra, men det betyder att du måste se lite mer av serien vänner, haha.

Kram!

Vaara: PRECIS! Haha :D Ha det bra du med!

tantan sa...

Vi åker till fjällen idag. Så bara så att du vet. Vi ska åka men loise, markus, hampus och hans far, robin, gustavs familj och jakob och thomas ska med. Det ska bli kul. Kollen hade ju fest igår så jag ska nog sova en stund i bilen. Jag vill repa... För det var typ lengesedan. ¨Men jag är sugen på snowboard med. Det ska bli riktigt kul. :)
Jag älskr dig!!! Nu åker vi!!!!

eLin sa...

svar: haha, ja! :) Är sjukt förvånad! Men det är skönt, fast lite jobbigt att vi inte får lägga de i skåpen så vi måste bära runt på de hela tiden.

Asså, idag har jag haft en nostalgi dag, typ. Just nu tittar jag på inspelade "filmer" my little pony, bumbi björnarna och så har jag sett på en film när vi var små! Så underbart söta var vi!! :D Fast det visste vi ju redan ;) Du drar mig i håret och någon säger: När man åker till kusin Emilie får man ta på sig boxningshandskar! :P haha! Så underbart! När du kommer hem får vi ta och kolla på den :)

Saknar dig med kära du! :) <3

Vaara sa...

Säger han dock inte bara "How you doin'?"?