fredag, februari 19, 2010

Tattoo

Jag har en ovana av att måla på mina armar, (Ja, mamma, jag vet att du avskyr det) men idag så var det folk som frågade mig om den var riktig, haha! En dum freshman-kille i våran musikal lurade jag. Han gjorde en grimas och sa: "Aouh...I've heard it's really painful to have a tattoo done there"
Jag svarade med: "Well..I'm tough. I'm foreign." och gick iväg, hehe.
Nu ska jag iväg med Ane. Adjö!

6 kommentarer:

antitatoomother sa...

Du har så rätt när det gäller mig :) och rätt när det gäller freshman-(?)killen...det borde väl vara förenat med livsfara att tatuera sig rakt på de stora ådrorna i handleden?
SKÖNT att du fortfarande är rosa och fin! Puss!

ps Igår såg jag ditt svar om skorna! Kul! Såg du vad de hade kostat? Tyckte att de var oemotståndliga. Har du fortfarande 36? I med en "häl-lapp" bara!

Dento sa...

Sovit gott?

Nu har man börjat ställa in skolor här oxå. Bussarna tar sig inte fram i snödrivorna. Har varit snöstorm här i natt och det tycks fortsätta i dag med. Så mycket sö har det inte blivit som tur här i Karlsborg. Hoppas det inte blir så illa att jag får stanna i Knasborg i helgen.

Tatueringar som kan tvättas bort verkar ok. Sådana hade vi som små. brukade vara med i tuggummipaket och sånt.

Vad är en freshman-kille för något?

Äntligen skola.... hahahahaha

Haft en härlig skoldag?

Kram/Dan

MAnda sa...

hahahaha:D tufft!! det e la bättre att du målar på armen än att tattuera dig;)

fy fasiken vad de snöar här hemma! har kommit över en halvmeter.... så jag e fast i bstena:( skulle gjort en massa idag, men vädret hindrar mig... allt e inställt. nada. tomt. lonley. känns som om våren är oändligt långt bort. kom hit å lys upp dagen mli!

manda sa...

juste! kollade på det länkade klippet på jonathan:D coolt! men varför, varför långt hår?? haha, men han såg jätte bra ut!:D

tANTAN sa...

HeeJ!!!
Nu är jag hemma :) HAr du saknat mig ;). Hihi. Det är typ flera miljoner mm. snö här nu. Jag tror att det börjar närma sig ett världsrekord. Är det mycket Os grejs i usa nu eller? För det är ju ganska mycket os här. Eller något. Det har vart kul att åka snowboard. Jag klarade nästan 360 i hoppen och det var trwevligt. Skade axeln lite dock men det är ingen fara.
JAg älskar dig!!
Hoppas du är inne på msn!
Pöööösössss!!

Emilie Pyrén sa...

Mor: Haha. livet är farligt.
Rosa? Puss.

HAHA JA?! Vad är det för tossigt pris?! Men du sa att de var på rea va?! Haha, ja jag har bebisfötter :P

Dan: Ja, oj jag såg bilderna på Facebook, det är ju sjukt mycket snö. Men oroa er inte, jag har gjort min Soldans nu , så den borde försvinna ;D

Amanda: Haha! Eller hur! :D
Oj, ja jag har sett bilder på det. Är sjukt mycket. Så allt är stängt? Va konstigt! Ica och så då?

Tantan: Är du redan hemma? Jag pratade med Robin häromdagen och jag trodde ni nyss hade kommit dit ju, haha. Men gött att ni hade kul! Puss!