tisdag, september 08, 2009

A little goodnight from the bluegrass-state



Haha vi var väldigt trötta..

8 kommentarer:

mamma sa...

Det är så GÖTT att se och höra er! KRAM på er båda! Nu ska jag åka och jobba på världens roligaste jobb! Kram igen!

Lina sa...

Hej :) Haha jag drömde om dig inatt, att det bara var en månad kvar tills du skulle komma hem och vi var jätte glada xD Har du pratat med din mamma än föresten? :)

Johan sa...

Haha, nice! Vilket program använde ni? Du får ju ta videokameran och göra en hemvideo med alla dina nya amerikanska vänner nån gång, det vore skojigt! Jag är lite intresserad om du har varit eller ska dra på några High-school fester än ;)

Manda sa...

så längesen det var man hörde dig skratta!!! insåg nu, hur mkt jag saknar dig o ditt skratt!! :) Söta ni är!<3

Emilie Pyrén sa...

Mamma: Haha ja och nu fick du prata med oss ;)

Lina: Haha du är la go du! :D Önskar så att ni var här och delade alla små äventyr med mig. Och nej förlåt, jag glömde av det när jag pratade med henne idag. Ska göra det nästa gång :)

Johan: Haha, det var bara min laptops webkamera, vet inte riktigt vad progammet heter. Jag tror inte familjen har en videokamera men innan jag åker tillbaka till sverige ska jag nog lyckas med det :)

Manda: Haha! Sötnos :( Saknar dig!! <3

Johan sa...

Du har fortfarande inte berättat om partandet ;)

issa sa...

ÅHHHHHHHHHHH, saknar ditt skratt! <3

Johan sa...

Jag drömde om dig inatt! Vi var alla på en camping eller nåt med massvis med folk som man kände men så blev du ett monster som dödade människor :P Men jag fick inte veta att det var du förrän långt senare i drömmen. Men du försvann alltid när morden tog plats. Sen blev Tantan ledsen när han fick veta att det var du :P